Blood Eternal Slot

Om du gillar Twilight-filmerna kommer du att älska Blood Eternal från Betsoft. Slotten har nämligen ett vampyrtema som bjuder både på spänning och underhållning. Spelet lanserades under 2017 och har en fantastisk grafik och design, något som vi är vana att se från denna spelutvecklare. Bakgrundsljudet är trollbindande och man vill helst inte stänga av det, något som man ofta gör när det kommer till andra spelautomater. Blood Eternal ingår i Betsoft kända Slots3-samling, där alla spel har en 3D-grafik och animationer av hög kvalitet. Läs vidare i denna recension för att ta reda på allt du behöver veta för att börja spela.

Spelbeskrivning – Blood Eternal

Blood Eternal bjuder på flera bonusfunktioner och bonussymboler som kan bidra med härliga överraskningar. Spelet består av sex hjul, tre rader och 30 vinstlinjer. Vinster betalas ut från båda hållen, både från vänster och höger. Lägsta insats är 0,60 euro och högsta är 150 euro, vilket innebär att du inte behöver satsa mycket om du inte vill. Vill du ha chans på storvinsten bör du dock satsa max. Som vanligt gäller det att matcha ikoner för att få vinstkombinationer. Vi möter symboler som bland annat bokstäver, kors och fladdermöss. Symbolerna med det lägsta värdet är A, K, Q och J och symbolen med det högsta värdet är slottet.

Bonusfunktioner

Det finns ingen progressiv jackpott i Blood Eternal men med lite tur kan du vinna mycket ändå. När du ska spela denna slot gäller det att hålla utkik efter wild- och scatter-symbolerna. Wilden utgörs av en symbol som det står ”wild” på och denna ersätter alla övriga symboler förutom scattern. Scatter-symbolen är ikonen med en vampyr och en kvinna på och denna symbol triggar igång free-spins läget. Här kan du få upp till åtta gratissnurr och dessa kan utökas med ytterligare åtta snurr. Du bör även hålla reda på fladdermössen, får du tolv stycken belönas du nämligen med hela 50 000 mynt. Lycka till!