Bonanza – sloten som älskas av storspelare!

Bonanza är en slot framtagen av speltillverkaren Big Time Gaming, vanligen förkortat BTG. Här ger vi oss ut på jakt efter guld i en gruva och får chansen att vinna riktigt fina vinster. Det som är speciellt med denna slot är att den kan betala riktigt bra, både i free spins-läget och i grundspelet.

Om du har besökt ett och annat onlinecasino i dina dagar har du säkerligen sett Bonanza både en och två gånger. Denna slot älskas främst av storspelare tack vare sina enorma vinstchanser. När du kombinerar detta med snygg grafik och trevlig musik får du en spelautomat som du inte tröttnar på i första taget.

Tema och Grafik

Bonanza är ett annat ord för guldgruva och det är i en sådan vi befinner oss i detta spel. Symbolerna är grå stenar som är fyllda med olika tecken och ädelstenar och den mest värdefulla är så klart diamanten. Du hittar också klassiska kortleksymboler som dam och ess på rullarna.

Spelautomaten påminner inte om andra slots, utan här har du hela 117 649 olika vinstlinjer. Du har sex stycken hjul som snurrar och alla symboler kan dyka upp på dessa i varierande storlekar. Grundregeln är att ju mindre symbolerna är, desto större är chansen att du kammar hem en riktigt stor vinst.

Funktioner och free spins

Ovanför spelplanen kommer du märka att du har fyra stycken vagnar som kör förbi. Dessa symboler räknas också med i spelet och hjälper till att skapa ännu bättre vinstlinjer. Vid varje vinst försvinner de symboler som ingick i vinstlinjen och ersätts av nya. Detta är en rolig detalj i spelet som ökar spänningen.

För att få free spins ska du få bokstäverna GOLD någonstans på spelplanen. Normalt får du 12 free spins men om symbolen +5 trillar ner får du 17 free spins. För varje vinst kommer du få en ökad multiplikator i free spinsen och det finns ingen gräns på hur högt denna kan gå. Lycka till!