Wacky Races slot

Wacky Races är helt och hållet gjord efter en mycket populär och känd animerad TV-serie från 1960-talet. Det var ett gäng galna människor som körde ett lopp med sina lika galna bilar runt hela världen. Wacky Races är verkligen världens roligaste race som du nu kan uppleva genom en spelautomat från Bally, som är en välkänd tillverkare av slotmaskiner.

I Wacky Races har du 40 linjer att spela på, vilket ger dig stora vinstchanser. Det är en nostalgitripp att spela och lika spännande varje drag då linjerna kan ge mycket extra i varje snurr beroende på vilka karaktärer som dyker upp var. Med 40 olika chanser finns det många både små och stora vinster i Wacky Races. Nervpirrande minst sagt.

Bonus och free spins

Under ditt spel känns det som att det aldrig riktigt tar slut eftersom du lätt kan få 5 eller 10 free spins utdelade. Dessa free spins snålas det inte med utan dem kan du lyckas få lite då och då. Det finna många bonusar att ta del av också. När du spelar får du känslan av att du går med vinst varje gång.

Tema och grafik

Wacky Races är ett spel som tar dig tillbaka till det tecknade animerade 60-talet. Både ljud och grafik får dig att åka runt i världen och upptäcka saker från förr. Du fullkomligt försvinner in i spelet med dess utformning av bilar, personer och miljö. Full gas genom världen i en fullständigt galen bil och där du nu kan vara dess chaufför.

Sammanfattning

Ett fantastiskt härligt spel från Bally som de helt klart har väntat 30 år för länge med att tillverka. Grafiken är fantastisk, ljus och musiken för dig in i spelets magiska värld. Deras spel påminner om flera spel som du kan spela på den här sajten. Att det finns 40 linjer som ger dig möjlighet till att vinna free spins, bonusar, jackpotts och andra fina vinster gör att du alltid känner dig som en vinnare.